Hallo!

Ik ben Tom Boone

Ik ben een Motion en Graphic Designer gebaseerd in Dendermonde, België. Ik hou er van om nieuwe zaken te leren. Dit heeft geleid tot een brede kennis van Motion en Graphic Design. Een kennis dat ongetwijfeld alleen maar zal groeien in de toekomst.

Motion Design
Video Editing
Graphic Design
Branding
3D
Webdesign
Webdevelopment

Mijn ervaring

Eens mijn studies Crossmedia Ontwerp aan de Artevelde Hogeschool afgerond waren. Starte ik als Crossmedia Designer bij Typografics, met een focus op print. Door mijn eerder nieuwsgierige aard ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in Motion Design om mijn werk leuker en interessanter te maken. En op deze manier kan ik ook beter mijn klanten ondersteunen.

Na verloop van tijd begon ik Motion Design te combineren met het geven van opleidingen After Effects en Premiere Pro bij Talent-Academy, onderdeel van Typografics.

Na een mooie periode van opleiding geven, was de honger naar creatievere opdrachten steeds groter. Om die reden ben ik sindsdien aan de slag als "Senior creative animation specialist" bij All Colors of Communication. Een full service communicatie bureau.

En werk ik daarnaast ook in bijberoep onder de naam T-Bone Productions. Waar ik al mijn expertise in Motion Design, Video Montage, Graphic Design, Branding, 3D en Webdesign/development inzet voor mijn klanten.

Artevelde Hogeschool
Crossmedia Design
2012 — 2014
Typografics
Crossmedia Designer
Nov 2014 – Jan 2019
Talent-Academy
Motion Designer & Instructor
Jan 2019 – Heden
All Colors of Communication
Senior Creative Animation Specialist
Jan 2022 – Heden
T-Bone Productions
Motion en Graphic Designer
Aug 2019 – Heden

Wil je samenwerken?
Of heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in en ik antwoord zo snel mogelijk.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.